2010-12-12 16:12:17

Plan przygotowań Okocimskiego KS Brzesko

Poznaliśmy plan przygotowań do rundy wiosennej Okocimskiego KS Brzesko. W klubie pozostanie trener Krzysztof Łętocha, a kadrę wzmocni I-ligowy napastnik.

Pracujący w Brzesku od kwietnia 2009 roku trener Krzysztof Łętocha przedłużył swój kontrakt z klubem do końca obecnego sezonu. Umowa zawiera opcję przedłużenia umowy o kolejny rok. 

Tymczasem napastnik I-ligowego Termalica KS Bruk-Bet Nieciecza Paweł Smółka został pierwszym zawodnikiem, który zasilił zespół "Piwoszy" w przerwie zimowej. 24-letni piłkarz związał się z brzeskim klubem półtoraroczną umową.

Smółka w trakcie swojej kariery piłkarskiej reprezentował barwy krakowskiej Wisły i Zagłębia Sosnowiec. W Niecieczy spędził ostatnie dwa lata.

Wiosną kibice Okocimskiego nie zobaczą natomiast w barwach swojej drużyny Słowaka Gabriela Pisaríka, który za porozumieniem stron rozwiązał umowę z klubem, podobnie jak wcześniej Łukasz Popiela.

Plan przygotowań Okocimskiego KS Brzesko:

10 stycznia, godz. 13:00 - początek przygotowań,
22 stycznia, godz. 11:00 - sparing ze Szreniawą Nowy Wiśnicz (sztuczne boisko Hutnika Kraków),
29 stycznia, godz. 11:00 - sparing z Partizánem Bardejov (sztuczne boisko w Bardiowie),
31 stycznia-5 lutego - obóz w Brzesku,
5 lutego, godz. 9:00 - sparing z Przebojem Wolbrom (sztuczne boisko Hutnika Kraków),
9 lutego - sparing z Resovią (sztuczne boisko w Dębicy),
12 lutego - sparing z Sandecją Nowy Sącz (Tylmanowa),
16 lutego - sparing z Dalinem Myślenice (sztuczne boisko w Myślenicach),
22 lutego - sparing z Partyzantem Targowiska (sztuczne boisko w Myślenicach),
26 lutego - sparing z Niecieczą (miejsce nieustalone).

źródło: Okocimski KS Brzesko
 
 

Komentarze

Skomentuj przez Facebook

Skomentuj bez logowania

Komentarze: 0

Rozwiąż działanie =

Redakcja portalu podkarpacieLIVE nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treść komentarzy. Każdy użytkownik reprezentuje własne poglądy i opinie biorąc pełną odpowiedzialność za ich publikację.

Czytaj następny news zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Rozumiem